Klippekort
eller
tilbud?
Driller teksten, tager det bare lidt for lang tid med Facebook opslagene eller er opdatering af hjemmesiden blevet en opgave, som du sylter?
Der er heldigvis hjælp at hente. Jeg kan hjælpe med både store og små kommunikationsopgaver. Hvad enten du ønsker et klippekort eller hjælp til enkeltstående kommunikationsopgaver, så finder vi i fællesskab den løsning, som passer til dit behov.
Skriv eller ring, så tager vi en snak, og du får et uforpligtende tilbud på den løsning, som passer bedst til din virksomhed.

5

Klip

Kr. 3.800,-

Normal timepris kr. 800,-

Din timepris kr. 760,-

Spar kr. 200,-

Der afregnes pr. 30 min.

10

Klip

Kr. 7.200,-

Normal timepris kr. 800,-

Din timepris kr. 720,-

Spar kr. 800,-

Der afregnes pr. 30 min.

25

Klip

Kr. 17.000,-

Normal timepris kr. 800,-

Din timepris kr. 680,-

Spar kr. 3.000,-

Der afregnes pr. 15 min.

Klippekort 5, 10 eller 25 klip
Jo større klippekort du vælger, jo mere sparer du. Du kan bruge et klippekort til en større opgave, flere mindre opgaver eller rådgivning. Du bestemmer.
Til de mindre opgaver kan vi ofte klare mødet via telefon eller skype. Ofte vil større opgaver kræve, at vi mødes face to face, 1 klip svarer til 1 time.

Dine fordele ved et klippekort:
– Lavere timepris
– Du betaler kun pr. påbegyndt 30. eller 15. minut – det kommer an på aftalen
– Jeg står til rådighed og kan hjælpe dig med såvel de store som de små opgaver. Alt lige fra opdatering af hjemmeside og sociale medier til tekster og korrekturlæsning.

Ofte er det de små kommunikationsopgaver, som tager for meget af din tid og fjerne fokus fra kerneopgaverne. Men med denne løsning kan vi hurtigt klare de små opgaver, når du har et hul i arbejdskalenderen, det kunne eksempelvis være ventetiden inden din næste kunde kommer.